Contact

Leuk om te zien dat je interesse hebt! Laat in het formulier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy en nieuwsbrief
*Verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure aanvragen

Korte introductie aanvragen brochure. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy en nieuwsbrief
*Verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Transformatie De Boomberg

Nieuwsberichten | 18 mei 2020 | 09:05

In De Boomberg in Hilversum wordt hard gewerkt aan de transformatie. Dit om het gebouw weer te laten voldoen aan de wensen van nu en de toekomst. Tijdens verschillende bijeenkomsten in 2019 met de bewoners zijn de wensen geïnventariseerd en hebben de bewoners meegedacht over de plannen. Deze wensen zijn de basis geweest voor de nieuwe plannen voor De Boomberg.

Uit deze wensen kwam o.a. naar voren dat de bewoners graag een woongebouw willen waar ze een eigen plekje hebben, maar wel met gemeenschappelijke ruimtes waar mensen samen kunnen komen. Kortom: van een huis samen een thuis maken. De buurt betrekken is daar ook een belangrijk onderdeel van. Daarom is er een gat gezaagd op de eerste verdieping. Hier komt een trap naar de begane grond, wat een mooie verbinding moet gaan maken tussen de buurt en het ‘hart’ van De Boomberg. In het hart van De Boomberg komt een leefkeuken, een huistheater, een binnentuin, een familiekamer en een werkplaats.

Gedurende dit project maken we een timelaps video. We hebben alvast een deelvideo gemaakt van het zagen van de vloer. Zie hier het resultaat. Uiteraard volgt later dit jaar de volledige video, inclusief het eindresultaat.

Terug naar nieuwsoverzicht