Contact

Leuk om te zien dat je interesse hebt! Laat in het formulier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy en nieuwsbrief
*Verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure aanvragen

Korte introductie aanvragen brochure. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy en nieuwsbrief
*Verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Samen leren

Een gemeenschap is nooit af. In deze fase blijven we in gesprek en gaan we samen leren.

Dromen en creëren is mooi en op het hogere abstractieniveau vinden we elkaar wel. Zodra het concreter wordt is de praktijk weerbarstig. Hoe zorg je dat een ieders talenten en persoonlijkheden goed worden ingezet en benut, er geen ruzies komen. Dat je goed blijft communiceren met al die partijen en open staat om te blijven leren.

Als je vooroploopt in de vernieuwing moet je af en toe doen wat Pippi zegt; ‘ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’.

Werkwijze & downloads

De juiste mensen op de juiste plek
Ga op zoek naar de kennis en talenten van bewoners van een Liv inn. Zij hebben al een (werkend)  leven achter zich waarin ze ervaring hebben opgedaan in uiteenlopende gebieden. Dat kan worden toegepast in het constant laten groeien van de leefgemeenschap.

Voorbeelden in ontwikkeling

Communicatie op maat
Organiseer bijeenkomsten met bewoners en andere betrokkenen om van elkaar te blijven leren. Dit werkt het beste om per thema specifieke werkvormen te gebruiken, zoals bijvoorbeeld een talentenjacht, dialogen en creatieve sessies.
Liv inn Academy
Liv inn academy is bedoeld voor en door mensen die wonen en werken in een Liv inn. Hier kunnen zij kennis uitwisselen en ervaringen delen met mensen van andere (startende) Liv inn locaties. Periodiek wordt een bijeenkomst georganiseerd om met elkaar tips en ideeën uit te wisselen. Daarnaast houdt men digitaal contact, zoals whats app, webinairs.
Hospitality trainingen
Dit deel is nog in ontwikkeling. 

Voorbeelden in ontwikkeling

Røring-methodiek
Dit is een methode die is ontwikkeld om een lokale Liv inn vorm te geven. Deze bestaat uit verschillende fases die we met elkaar doorlopen. In chronologische volgorde zie je welke fases er zijn. Zoals een inspiratiedag, werkatelier, terugkomdag en gangmakersavonden.