Contact

Leuk om te zien dat je interesse hebt! Laat in het formulier je gegevens achter en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy en nieuwsbrief
*Verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure aanvragen

Korte introductie aanvragen brochure. Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.

"*" geeft vereiste velden aan

Privacy en nieuwsbrief
*Verplichte velden
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Waarom Thuismaken
Thuismaken is een onderdeel van Liv inn. Want je huis is nog niet vanzelfsprekend ook je ‘thuis’. Zeker als je met elkaar in een gemeenschap gaat wonen. Voor iedereen betekent je thuis voelen wat anders. De module ‘Thuismaken’, zorgt ervoor dat iedereen gezamenlijk prettig kan leven in Liv inn.

Drie fases
Er zijn 3 fases bij het thuismaken om te komen tot een betekenisvolle gemeenschap.

In deze fase ga je samen een visioen opstellen: hoe ziet het vergezicht van de leefgemeenschap eruit? Als je zelf invloed hebt op hoe je woont, ben je verantwoordelijk en voelt het echt als thuis. In het samen ontwikkelen creëer je met elkaar de voedingsbodem om dit thuis te bouwen. 

Lees meer

In deze fase bepalen we samen hoe de leefgemeenschap een praktische invulling geeft aan het visioen. Dit leidt tot een nieuwe dynamiek en bruis in het gebouw. De rode draad bij alle gesprekken met bewoners over het visioen is dat ze de regie over hun eigen leven willen hebben, van betekenis willen zijn en een gezellige en veilige leefomgeving willen hebben. 

Lees meer

Een gemeenschap is nooit af. In deze fase blijven we in gesprek en gaan we samen leren. Als je vooroploopt in de vernieuwing moet je af en toe doen wat Pippi zegt: ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.’

Lees meer