Liv inn Harderwijk

Randmeer – Harderwijk

Randmeer is een bekende en gewilde locatie in Harderwijk. Al jaren staat deze locatie bekend als een woonomgeving voor ouderen: zelfstandig wonende ouderen, maar ook zij die zorg nodig hebben. Een locatie die wij graag behouden voor de toekomst, maar die ook nodig toe is aan een update. Renovatie kan niet zorgen voor de gewenste aanpassingen. Daarom is nieuwbouw van het zorggebouw noodzakelijk.

In 2021 start (onder voorbehoud) de sloop en starten ze met het bouwen van de nieuwbouw. Van deze locatie wordt een prachtige Liv inn gemaakt. De eerste Liv inn in een nieuwbouw locatie.

Voorzieningen

De wensen van de bewoners worden uiteindelijk ook vertaald naar gezamenlijke leefruimtes. Dit kan voor iedere Liv inn anders zijn. In Harderwijk worden deze voorzieningen/gezamenlijke leefruimtes nog samen met de bewoners bepaald. Zodra deze bekend zijn, laten we dit hier zien.

Locatie

Wonen in Liv inn Harderwijk

Het duurt nog even voordat de woningen worden opgeleverd, maar ben je nu al geïnteresseerd in wonen in Liv inn Harderwijk? Mail dan naar: randmeer@habion.nl.

Meer informatie over het project

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van Liv inn Harderwijk? Kijk dan op: https://randmeer-harderwijk.nl/

Huur- en woonzaken

Habion
T. 030-220 47 04
info@habion.nl

Van der Linden Vastgoedmanagement
T. 088 – 533 00 00
habion@vanderlinden.nl
www.vanderlinden.nl

Reparatie- en storingsmeldingen

Van Ooijen Bouw
T. 0544 – 35 24 20
reparatie@vanooijenbouw.nl