Oplevering 2021

Liv inn Hilversum

De eerste vestiging van Liv inn is inmiddels geopend in Hilversum. De voormalige Boomberg aan de Vaartweg wordt getransformeerd naar toekomstgerichte woningen met mooie leefruimtes voor ouderen, waarbij je zorg kunt krijgen als dat nodig is en de bewoners aan het roer staan. De leefruimtes zijn nu opgeleverd en in gebruik genomen.

Het hart, waar voorheen het restaurant zat, is als eerste opgeleverd. In dit hart is een leefkeuken, een huistheater, een familiekamer en een werkplaats/atelier gerealiseerd. Bewoners en buurt hebben de mogelijkheid om hier samen te komen. Ook de oude succesvolle Soos is terug. Tijdens de transformatie zijn de bewoners al druk bezig geweest. Zo is de Vereniging van Liv inn Hilversum opgericht en zijn er diverse ‘teams’ samengesteld die zich samen gaan richten op het leven in Liv inn Hilversum. Het tuinteam houdt zich bijvoorbeeld bezig met de tuin, het zorgteam met de zorg en er is een denktank van bewoners die nadenken hoe Liv inn Hilversum vorm gegeven moet worden. Zij gaan dit op diverse fronten testen het komende jaar.

Daarnaast wordt er bijna maandelijks het Liv inn magazine gemaakt, genaamd Reuring. Twee bewoners van Liv inn Hilversum maken deze. “Als oud-journalist leek het mij wel wat om over de ontwikkelingen in De Boomberg te gaan schrijven. Tot mijn verbazing mocht ik zelfs een maandelijks magazine gaan maken.” aldus Cor de Heus, bewoner van Liv inn Hilversum.

Nu het hart is opgeleverd, wordt er gestart met het opknappen van de woningen, de tuin krijgt een restyle en de gevel krijgt aanpassingen.

Klik hier om de brochure van Liv inn Hilversum te lezen.

Voorzieningen

De wensen van de bewoners worden uiteindelijk ook vertaald naar gezamenlijke leefruimtes. Dit kan voor iedere Liv inn anders zijn. In Hilversum is door de bewoners gekozen voor de volgende voorzieningen/gezamenlijke leefruimtes. Er is ook een Soos aanwezig waar diverse muzikale middagen worden beleefd.
Daarnaast zijn er een kapper en een fysiotherapeut aanwezig.

Huur- en woonzaken

Van der Linden Vastgoedmanagement
T. 088 – 533 00 00
habion@vanderlinden.nl
www.vanderlinden.nl

IJbouw
T. 020 – 486 46 57
habion@ijbouw.nl

Binnentuin

Soms staat het weer het niet toe om naar buiten te gaan. Een griepje ligt zo op de loer. Maar het gevoel van buiten kan je hier wel ervaren! Een groen paradijs binnen. Met een jungle van planten, zitjes en een leestafel is het hier heerlijk vertoeven ‘buiten’.

Familiekamer

Deze kamer biedt de mogelijkheid om lekker even bij elkaar te zijn. Voor kinderen is er vermaak, er kan lekker gegeten worden aan een lange tafel en er kan ongestoord gesproken worden met elkaar omdat de ruimte afgesloten kan worden.

Huistheater

Deze ruimte is een genot voor de oren. Alles op het gebied van muziek is hier te vinden. Er hangen niet alleen muziekinstrumenten aan de muur en er staat een piano, er staat ook een mooie platenspeler met een interessante collectie. Maar het is ook mogelijk om in een comfortabele stoel te luisteren naar Spotify. Eigenlijk werkt dat heel makkelijk en zo ontdek je elke keer weer nieuwe muziek.

Leefkeuken

Eigenlijk is dit het kloppende hart van het huis. Hier komt iedereen in de ochtend een kopje koffie drinken (voor een kleine bijdrage kan je hier heerlijke koffie maken van vers gemalen bonen), worden dagelijks taarten gebakken voor bewoners en er vinden regelmatig kookworkshops plaats. Ook kan je de ruimte boeken als je met een aantal bewoners samen wilt koken. De keuken heeft de uitstraling van een ouderwetse, gezellig leefkeuken, maar is wel voorzien van alle moderne gemakken.

Wonen in Liv inn Hilversum

Heeft u interesse om te wonen in de eerste Liv inn van Nederland, Liv inn Hilversum? Klik hier om de brochure te lezen en/of neem dan contact op met Van der Linden via verhuur.habion@vanderlinden.nl of bel naar: 088-533 00 00. Hieronder vind je de foto’s van onze modelwoning, die ook te bezichtigen is. Neem ook hiervoor contact op met Van der Linden.

Brochure en meest gestelde vragen.

Foto's modelwoning

Plattegronden Liv inn Hilversum

Centrale hart Liv inn Hilversum

Plattegronden per etage

Plattegrond begane grond
Plattegrond eerste verdieping
Plattegrond tweede verdieping
Plattegrond vierde verdieping
Plattegrond vijfde verdieping

De plattegronden zijn met grote zorgvuldigheid gemaakt. Deze plattegronden zijn onder voorbehoud van fouten en/of wijzigingen.

Nieuwsbrieven

Bijna iedere maand maken twee bewoners van Liv inn Hilversum het Liv inn magazine: Reuring. Een voormalige journalist maakt de teksten en een voormalige vormgever doet de opmaak. Lees hieronder de verschillende edities.

Locatie

Liv inn Hilversum is centraal gelegen in Hilversum, op loopafstand van de winkels en het openbaar vervoer.